Curs Avançat Monogràfic de llengua espanyola (juny) 2022

Curs Avançat Monogràfic de llengua espanyola (juny) 2022

Per a més informació i formalitzar la inscripció contactar amb el mail: cuimpb@cuimpb.cat

Imprimir

NIVELL AVANÇAT (CURSOS MONOGRÀFICS) (45 hores)
Del 30 de maig al 23 de juny (30 de maig prova de Nivell)

Llengua d'instrucció: Espanyol
Requisits: Nivell avançat de llengua espanyola

El curs consta de 2 monogràfics obligatoris que cal triar d'entre els 3 monogràfics oferts.

MONOGRÀFIC CULTURA ESPANYOLA A TRAVÉS DE LES ARTS

Aquest curs ha estat dissenyat per aportar coneixement sobre la cultura a Catalunya i Espanya a través de l' Art en el seu context. Des d'un punt de vista multidisciplinari, investigarem alguns aspectes de l'arquitectura, l'escultura, la pintura, l'urbanisme, el cinema, la música, la fotografia o la literatura. El propòsit d'aquest curs és presentar els períodes i esdeveniments més importants, amb l'objectiu de comprendre la història, cultura i la seva relació amb el present. 


MONOGRÀFIC D'HISTÒRIA D'ESPANYA (1898-ÈPOCA ACTUAL)

Aquest curs facilita la comprensió de la complexitat (social, cultural, política i econòmica) de la societat espanyola a partir de l'estudi de la història recent. Així mateix, permet a l'alumne prendre consciència, analitzar, valorar i establir ponts de connexió entre l'Espanya d'abans i l'Espanya actual. Finalment, és objectiu del curs millorar les habilitats lingüístiques de l'alumne, específicament la comprensió lectora, la comprensió auditiva i la presentació oral, així com potenciar la seva capacitat d'argumentar, defensar idees i realitzar anàlisis crítiques dels temes plantejats en cada sessió.


MONOGRÀFIC BARCELONA, UNA CIUTAT DE NOVEL.LA
 
Aquest curs ha estat dissenyat per traçar un recorregut per la història de la narrativa espanyola partint d'un referent temàtic: la ciutat de Barcelona. El contingut del curs donarà notícia de les principals novel·les, les trames de les quals es desenvolupen a Barcelona, també dels seus autors i de les escoles i moviments literaris als quals aquests pertanyen. L' objectiu prioritari és facilitar a l' estudiant els coneixements i les claus de lectura específics per entendre com és la capital de Catalunya, com ha estat la seva història i de quina manera han estat reflectits en la narrativa escrita en espanyol. Un dels principals atractius del curs consisteix en el fet que les lectures de fragments literaris aniran acompanyades de rutes o passejos urbans amb els quals els estudiants podran associar llocs concrets amb novel·les i autors que en un moment o altre de la història han decidit incloure la ciutat en el seu univers literari.
 

Una vegada feta l'inscripció cal especificar per e-mail a la Secretaria D'Alumnes els 2 monogràfics escollits.

Els 3 cursos monogràfics es realitzaran sempre que disposin del nombre mínim d'estudiants matriculats per obrir el monogràfic.

  • Per a més informació i formalitzar la inscripció contactar amb el mail: cuimpb@cuimpb.cat

Compartir